Dit is de lekkerste traktatie in de zomerperiode: zomerfruit met witte chocolade. Het is helemaal niet moeilijk om te maken, maar je hebt wel in no-time een lekker tussendoortje op tafel staan. Voor het recept gebruikte ik blauwe bessen en frambozen, maar natuurlijk ben je vrij om ander fruit te gebruiken als je dit lekker vindt.
Ingrediënten
Zomerfruit in hoeveelheid naar keuze
Witte chocolade druppels in hoeveelheid naar keuze
Aan de slag!
1. Smelt de witte chocolade druppels au-bain-marie of als dat kan in de magnetron (pas dan wel op dat het niet verbrand).
2. Prik met een cocktailprikker in het stuk fruit naar keuze en dip het in de witte chocolade. Combineer eventueel fruit met elkaar, dus doe een blauwe bes in een framboos. Herhaal deze stap tot het fruit en/of de witte chocolade op is.
3. Zet het zomerfruit met witte chocolade minimaal 2 uur in de koelkast zodat de chocolade kan uitharden. Enjoy!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag @happyhealthylieke bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.