Deze vegan speculoos cake bevat maar drie ingrediënten en heb je zo klaar. Het is zeker geen gezond recept, maar wel ontzettend lekker!
Ingrediënten voor 9 stukken
400 gram Biscoff speculoos koekjes
2 tl bakpoeder
380 ml sojamelk
3 el speculoos pasta
Aan de slag!
1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier.
2. Blend de koekjes fijn in een blender of foodprocessor en meng de koekjes met de sojamelk en bakpoeder tot een beslag.
3. Schenk het beslag in de bakvorm en bak de cake 20 tot 25 minuten.
4. Smelt de speculoos pasta en schenk deze over de cake. Hak eventueel nog extra koekjes fijn en verdeel dit over de cake. Laat het even afkoelen zodat de speculoos pasta stolt. Geniet van de vegan speculoos cake!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.