Menu
Tussendoortje

Vegan pindakaas cookie dough

Als ambassadeur van de Notenshop maak ik iedere maand een recept voor hen met hun producten. Zo maakte ik ook een recept voor deze vegan pindkaas cookie dough. Wie kon nou vroeger niet genieten van koekjesdeeg. Voordat de koekjes in de oven stonden was de helft van het deeg bij mij al op. En ehh, dit gebeurde niet alleen vroeger. Dit recept voor cookie dough is voedzamer dan de traditionele koekjesdeeg. Een makkelijke snack voor tussendoor voor jezelf of om uit te delen. 

Ingrediënten voor 10 ballen

6 el pindakaas

100 ml maple siroop

50 gr amandelmeel

30 gr kokosnootmeel

80 gr pure chocolade druppels

Aan de slag!

1. Doe de pindakaas en maple siroop in een kom of foodprocessor. Meng het met een garde of zet de foodprocessor aan.

2. Voeg het meel toe en mix het tot een geheel.

3. Schep met een lepel de chocolade druppels door de cookie dough.

4. Rol kleine balletjes uit de cookie dough.

5. Zet de cookie dough balletjes minstens een uur in de koelkast. Eet smakelijk!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.