Deze rood fruit yoghurt ijsjes zijn de perfecte verantwoorde ijsjes voor de zomer. Veel ingrediënten en bereidingstijd heb je niet nodig voor dit recept!
Ingrediënten voor 8 kleine of 4 grote ijsjes
300 gram rood fruit vriezer
100 gram plantaardige yoghurt
2 el agavesiroop
2 blokjes pure chocolade, gesmolten
2 tl stukjes gevriesdroogde aardbeien
Aan de slag!
1. Mix het rood fruit in een blender met de plantaardige yoghurt en agavesiroop.
2. Schenk het fruit in de ijsvormpjes en steek de stokjes in de ijsvormpjes. Zet het tenminste 4 uur in de vriezer.
3. Haal de ijsjes uit de ijsvormpjes en bestrooi met de gesmolten chocolade en stukjes gevriesdroogde aardbeien. Geniet van de rood fruit yoghurt ijsjes!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.