Niets boven pumpkin spice tijdens de herfst. Deze pumpkin spice koekjes zijn dan ook perfect bij een heerlijk theetje op de bank.
Ingrediënten 6 koeken
80 gram pompoenpuree
100 gram havermeel
2 tl pumpkin spice kruiden
1 el agavesiroop
25 gram mix van pecannoten en walnoten
Scheut plantaardige melk
1 tl bakpoeder
Snuf zout
Aan de slag!
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Meng de havermeel, kruiden, bakpoeder en snuf zout in een kom.
3. Voeg de pompoenpuree, agavesiroop en scheut plantaardige melk toe. Meng het met een garde tot beslag. Voeg eventueel wat extra plantaardige melk toe als het te droog blijft.
4. Hak de noten fijn en schep het door het beslag.
5. Verdeel het beslag in zes gelijke delen en druk het plat op een met bakpapier beklede bakplaat. Het beslag kan plakkerig zijn dus gebruik eventueel hierbij twee lepels.
6. Bak de koekjes 15 minuten in de oven en laat ze even afkoelen voor je ze eet. Enjoy!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag @happyhealthylieke bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.