Menu
Tussendoortje

Pindakaas havermoutkoekjes met chocolade

Houd je van chewy koekjes? Dan ben je hier bij het juiste adres. Deze pindakaas havermoutkoekjes met chocolade zet je binnen no-time op tafel en zijn ook nog eens voedzaam.

Ingrediënten voor 6 havermoutkoekjes

1 rijpe banaan
1 el 100% pindakaas
60 gram havermout
10 gram pure chocoladedruppels
10 gram witte chocoladedruppels
Snuf zout

Aan de slag!

1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Prak de banaan in een kom en meng de banaan met de pindakaas.
3. Voeg de havermout en snuf zout toe aan de kom en meng het tot beslag. Schep de chocoladedruppels door het beslag.
4. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Neem 6 gelijke bolletjes uit het beslag en leg dit op de bakplaat. Druk het beslag iets plat. Bak de havermoutkoekjes 15 tot 20 minuten. Laat afkoelen en enjoy!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag @happyhealthylieke bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.