Menu
Tussendoortje

Mokka bliss balls

De bliss balls. Wie kent ze niet? Ik ben er gek op, omdat het een lekkere en verantwoorde snack is. Voor dit recept heb ik de cappuccino shot van Personal Protein gebruikt. Heb je deze niet? Geen probleem, want je kunt ook oploskoffie gebruiken. Het recept is niet moeilijk en het is zo klaar. Verzamel snel de ingrediënten en ga aan de slag!

Ingrediënten voor 10 balletjes

200 gram ontpitte dadels
75 gram gemengde noten
3 shots cappuccino of 1 tl oploskoffie
1 tl + 1 el cacaopoeder

Aan de slag!

1. Week de dadels 10 minuten in warm water.
2. Mix de noten fijn in een foodprocessor of blender.
3. Voeg de dadels, de theelepel cacaopoeder en de shots cappuccino toe aan de noten en mix het tot een geheel.
4. Rol kleine balletjes van het dadel mengsel tot alles op is.
5. Rol de balletjes door de cacaopoeder.
6. Zet de balletjes minimaal 1 uur in de koelkast. Haal ze daarna uit de koelkast en geniet!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.