Als ambassadeur van de Notenshop maak ik iedere maand een recept voor hen met hun producten. Zo maakte ik ook een recept voor deze ijsjes. Deze mango & perzik yoghurt ijsjes zijn de perfecte verantwoorde ijsjes voor de zomer. Veel ingrediënten en bereidingstijd heb je niet nodig voor dit recept! Ook deze rood fruit yoghurt ijsjes zijn heerlijk.
Ingrediënten voor 8 kleine of 4 grote ijsjes
150 gram mango
150 gram perzik
100 gram plantaardige yoghurt
2 el agavesiroop
10 gram ruby chocolade druppels, gesmolten
2 tl stukjes gevriesdroogde kersen
Aan de slag!
1. Mix de mango en perzik in een blender met de plantaardige yoghurt en agavesiroop.
2. Schenk het fruit in de ijsvormpjes en steek de stokjes in de ijsvormpjes. Zet het tenminste 4 uur in de vriezer.
3. Haal de ijsjes uit het ijsvormpje en bestrooi met de gesmolten ruby chocolade en stukjes gevriesdroogde kerssen. Geniet van de mango & perzik yoghurt ijsjes!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.