Menu
Tussendoortje

Mango banaan sorbet met munt

Probeer eens deze verfrissende mango banaan sorbet met munt! Met slechts drie ingrediënten kun je deze smakelijke sorbet maken. Een perfecte keuze voor een gezond en verkoelend dessert op warme dagen. Geen paniek als je geen Ninja Creami hebt, want met een sterke blender of foodprocessor bereid jij ook deze heerlijke sorbet.

Ingrediënten 1 persoon

1 banaan
1 mango
2 takjes munt

Aan de slag!

1. Bij het gebruik van een Ninja Creami: doe de banaan, mango en blaadjes van de munt in het bakje en pureer het met een staafmixer. Zet het een nacht in de vriezer. Heb je geen Ninja Creami? Geen probleem! Snijd de banaan en mango in stukken en vries deze in.
2. Werk je met de Ninja Creami dan mix je het met de stand ‘sorbet’ tot ijs. Wanneer het hierna korrelig is, voeg je een scheut water toe en mix je het met de stand ‘re-spin’ tot ijs. Werk je zonder Ninja Creami? Dan mix je de bevroren banaan en mango met de blaadjes munt en een scheut water in een blender of foodprocessor. Enjoy!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag @happyhealthylieke bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.