Menu
Tussendoortje

Knapperige krielaardappeltjes met knoflook

Deze knapperige krielaardappeltjes met knoflook zijn fantastisch lekker! Met dit recept zet je een lekker tussendoortje op tafel. Tip: meng voor het dipsausje plantaardige mayonaise met gerookte paprikapoeder. Genieten!

Ingrediënten voor 2 personen

250 gram krielaardappelen
1 teentje knoflook
1 el olijfolie
Zout, peper en chilivlokken naar smaak

Aan de slag!

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Schil de krielaardappelen en kook 20 minuten.
3. Pers de knoflook en meng het met de olijfolie in een schaaltje.
4. Bekleed een bakplaat met bakpapier en plet hier de gekookte krielaardappelen op met een vork.
5. Bestrijk de krielaardappelen met de knoflookolie. Strooi zout, peper en chilivlokken naar smaak over de krielaardappelen en bak 20 tot 25 minuten in de oven.
6. Laat de krielaardappelen iets afkoelen tot ze een knapperige korstje hebben en serveer met een dipsausje. Eet smakelijk!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.