Borrelplanken zijn altijd goed! Ook tijdens de feestdagen serveer jij de lekkerste borrelplank met speciale kazen en producten die passen bij het seizoen. Een echte kerst borrelplank dus! Doe inspiratie op middels dit recept. Uiteraard ben je vrij om producten weg te laten of toe te voegen.
Ingrediënten voor één borrelplank
3 soorten kaas van Henri Willig (Sparkling Wine, Honey Thyme en Fenugreek)
Kaasdip met abrikozen
Kalamata olijven
Aioli met truffels
Gerookte amandelen
Vruchtenbrood met dadels
Knapperige toast met basilicum
Groentenchips
Aan de slag!
1. Snijd de kaas in blokjes en/of plakken.
2. Schep de kaasdip en aioli met truffels in kleine bakjes. Doe ook de gerookte amandelen en kalamata olijven in bakjes.
3. Maak de borrelplank op. Dit doe je door alle ingrediënten een plekje te geven op de borrelplank. Schuif en kijk waar het past. Vul gaten op zodat de borrelplank er goed gevuld uit ziet.
4. Schenk een (alcoholvrije) rode wijn in en geniet!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag @happyhealthylieke bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.