Borrelplanken kun je elk seizoen serveren. Het is dan wel zo lekker om wat seizoensgebonden producten toe te voegen zodat de borrelplank echt past bij het moment. Daarom is deze herfst borrelplank perfect voor het huidige seizoen. Doe inspiratie op middels dit recept. Uiteraard ben je vrij om producten weg te laten of toe te voegen.
Ingrediënten voor één borrelplank
2 soorten kaas
Breekbrood
Mini komkommers
Truffelchips
Vijgen
Crackers
Notenmix
Olijven
Kaasdip met vijgen
Vegetarische curry salade
Pompoen roomkaas
Aan de slag!
1. Bak het breekbrood af volgens de verpakking. Snijd de kaas in blokjes en/of plakken, de vijgen in tweeën of in parten en de komkommer in reepjes.
2. Schep de kaasdip, curry salade en roomkaas in kleine bakjes. Doe ook de notenmix en en olijven in bakjes.
3. Maak de borrelplank op. Dit doe je door alle ingrediënten een plekje te geven op de borrelplank. Schuif en kijk waar het past. Vul gaten op zodat de borrelplank er goed gevuld uit ziet.
4. Schenk een (alcoholvrije) borrel in en geniet!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag @happyhealthylieke bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.