Een variatie op de klassieke pindarotsjes zijn deze hazelnootrotsjes. Maak de rotsjes met pure chocolade zodat ze vegan zijn, maar je kunt natuurlijk ook variëren met witte of melk chocolade als je dat wil.
Ingrediënten voor 12 rotsjes
100 gram pure chocoladedruppels
75 gram hazelnoten stukjes
Aan de slag!
1. Smelt de pure chocoladedruppels au-bain-marie. Roer regelmatig door.
2. Doe de hazelnoten stukjes door de gesmolten chocolade en roer goed door zodat alle hazelnoten stukjes met chocolade zijn bedekt.
3. Leg een stukje bakpapier op een bord of schaal.
4. Neem met twee lepels 1/12 deel van het chocolade mengsel en leg dit op het bord op schaal. Herhaal deze stap.
5. Zet het even in de koelkast of vriezer zodat de chocolade kan uitharden. Geniet van de hazelnootrotsjes!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.