Nog zo’n zomers recept: deze gevulde aardbeien in chocolade! Een lekker tussendoortje welke gemakkelijk te maken is.
Ingrediënten voor 5 aardbeien
5 aardbeien
5 tl speculoos/pindakaas/nutella
6 blokjes pure chocolade
1 tl kokosolie
1 tl stukjes gevriesdroogde aardbeien
Aan de slag!
1. Smelt de chocolade met kokosolie au-bain-marie.
2. Verwijder maak een holletje in elke aardbei waarbij je het kroontje mee verwijderd.
3. Doe de speculoos/pindakaas/nutella in elke aardbei.
4. Smelt de chocolade met de kokosolie au-bain-marie en dip hier de aardbeien in.
5. Top de aardbeien af met de stukjes gevriesdroogde aardbeien en zet ze tenminste 1 uur in de koelkast. Enjoy!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.