Menu
Tussendoortje

Gegrilde perzik met kwark en pistachenoten

Anki van De Lazyfitgirl Methode vroeg laatst om foodies die voor haar website recepten kunnen ontwikkelen. Hier ging ik graag mee aan de slag, want veel van mijn recepten sluiten aan bij de methode of zijn lazyfitgirl-proof te maken. Dit heerlijke en gezonde dessert is van harte welkom in de zomertijd. Het is een perfect dessert wanneer je gaat BBQ’en of gewoon op een warme zomeravond. Uiteraard past dit dessert binnen de methode, is het makkelijk te maken en is het te veganizen. Ga snel aan de slag!

IngrediΓ«nten voor 3 personen

3 perziken
6 el magere kwark (of plantaardige kwark)
1 handje fijn gehakte pistachenoten (ongezout)
Takje munt

Aan de slag!

1. Snijd de perziken door de helft en ontpit de perziken.
2. Verpak de halve perziken in aluminiumfolie.
3. Leg de perziken onder de grillplaat of op de BBQ. Grill de perziken 3 tot 6 minuten.
4. Verdeel over elke halve perzik een eetlepel kwark.
5. Garneer de perziken met de pistachenoten en munt. Enjoy!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.