Voor een voedzaam, zacht en chewy koekje ben je hier bij het juiste adres. Deze easy bananen havermoutkoekjes staan binnen een no-time op tafel en zijn super lekker. Kijk hier voor meer koekjes recepten!
Ingrediënten voor 5 koekjes
75 gram havermout
1 banaan, gepureerd
1 tl bakpoeder
2 el pindakaas
20 gram pure chocoladedruppels
1 tl kaneel
Aan de slag!
1. Verwarm de oven op 180 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
2. Doe alle ingrediënten in een kom of foodprocessor en meng het.
3. Neem uit het deeg 5 gelijke balletjes en vorm hier 5 koekjes van. Leg de koekjes op de bakplaat.
4. Bak de koeken ongeveer 15 minuten.
5. Laat de koeken ten minste 10 minuten afkoelen. Geniet van de bananen havermoutkoekjes!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.