Dit is een klassiek kerstdessert in een plantaardig jasje. De trifle is een geliefd nagerecht dat ook ieder jaar in verschillende vormen en smaken de revue passeert. Tijd om wat variatie toe te voegen! Let’s flip the traditions, want dit populaire toetje krijgt een plantaardige twist. De perfecte combinatie van speculooskoekjes, kokos yog, pure chocolade en vers fruit. Hoe goed klinkt dit?!
Ingrediënten voor 3 personen
3 speculooskoekjes
9 frambozen
1 handje blauwe bessen
2 blokjes pure chocolade
400 gram Abbot Kinney’s Daily Delight
1 el kokosrasp of poedersuiker
Aan de slag!
1. Hak de koekjes grof en de pure chocolade fijn met een mes.
2. Snijd de frambozen en blauwe bessen in tweeën.
3. Zet drie schaaltjes klaar.
4. Begin met een laagje frambozen en blauwe bessen in elk schaaltje. Houdt nog een aantal frambozen over voor de garnering.
5. Voeg een laagje gehakte chocolade toe, gevolgd door de kokos yog.
6. Vervolg met een laagje gehakte koekjes en nog een laagje kokos yog.
7. Garneer met de overige frambozen en creëer een sneeuw sfeer met een snufje kokosrasp of poedersuiker. Let it snow, let it snow, let it snow!
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Abbot Kinney’s.
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.