Zoete trek? Dan zijn deze chocoladebars met gepofte rijstkorrels iets voor jou! De chocoladebars zijn een beetje zoals de Lion maar dan anders en voedzamer. Met een paar ingrediënten tover jij deze chocoladebars op tafel.
Ingrediënten voor 8 bars
100 gram pure chocolade
2 el pindakaas
25 gram gepofte rijstkorrels
Flinke scheut agavesiroop
Snuf zout
Aan de slag!
1. Bekleed een ovenschaaltje met bakpapier en smelt de chocolade au-bain-marie.
2. Meng de gesmolten chocolade in een kom met de pindakaas, agavesiroop en zout.
3. Schep de gepofte rijstkorrels door het chocolade mengsel.
4. Schenk het mengsel in het ovenschaaltje en zet deze minimaal 3 uur in de koelkast. Verdeel het in 8 gelijke stukken. Enjoy de chocoladebars met gepofte rijstkorrels!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.