Als ambassadeur van de Notenshop maak ik iedere maand een recept voor hen met hun producten. Zo maakte ik ook een recept voor deze bosvruchten yoghurtijsjes met witte chocolade. Deze verfrissende ijsjes bevatten de perfecte combinatie van het zoete van witte chocolade met de heerlijke frisheid van de bosvruchten en yoghurt. De ijsjes zijn perfect voor warme zomerdagen of gewoon wanneer je zin hebt in wat lekkers. Het beste van alles is dat deze ijsjes gemakkelijk te maken zijn en geen speciale apparatuur vereisen. Dus haal je ijsvormpjes tevoorschijn en maak je klaar om te genieten van een verfrissend, romig en smaakvol dessert waar je van zult genieten.
Ingrediënten voor 4 kleine ijsjes
150 gram plantaardige yoghurt
3 el zero bosvruchten jam
20 gram witte chocoladedruppels
2 tl gevriesdroogde kersen crunch
Aan de slag!
1. Meng de plantaardige yoghurt met de zero bosvruchten jam.
2. Schenk de bosvruchten yoghurt in de ijsvormpjes en zet een nacht in de vriezer.
3. Smelt de witte chocoladedruppels au-bain-marie of in de magnetron.
4. Haal de bosvruchten yoghurtijsjes uit de ijsvormpjes en garneer met de gesmolten witte chocolade en gevriesdroogde kersen crunch. Geniet!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag @happyhealthylieke bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.