Menu
Tussendoortje

Bladerdeeghapjes met brie en walnoten

Deze bladerdeeghapjes met brie en walnoten zijn perfect voor tijdens de feestdagen! Je serveert ze tijdens de kerstbrunch of als voorgerecht. De bladerdeeghapjes zijn gemakkelijk te maken en staan snel op tafel.

Ingrediënten voor 4 hapjes

1 vel bladerdeeg (vriezer)
20 gram brie
4 walnoten
2 tl honing

Aan de slag!

1. Verwarm de oven op 200 graden. Laat het bladerdeeg 10 minuten ontdooien.
2. Vet vier muffinvormpjes in met boter of olijfolie.
3. Snijd het bladerdeeg in vier gelijke vlakken. Duw ieder vlakje bladerdeeg in een muffinvormpje.
4. Prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg.
5. Snijd de brie in 8 plakjes en hak de walnoten grof.
6. Verdeel de plakjes brie en walnoten over het bladerdeeg. Bak de bladerdeeghapjes 17 minuten af in de oven.
7. Garneer de bladerdeeghapjes met honing en geniet!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag @happyhealthylieke bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.