Menu
Tussendoortje

Biscoff rolls

Na de heerlijke roze rolls deel ik graag een nieuw rolls recept. Deze Biscoff rolls zijn een (gezondere) variatie op de bekende cinnamon rolls. Zoals de naam van dit recept al doet verklappen zijn deze rolls niet gevuld met kaneel, maar juist Biscoff speculoos pasta. Echt geweldig lekker!

Ingrediënten voor 5 rolls

100 gram volkoren speltmeel
75 gram plantaardige yoghurt
1/2 tl baking soda
2 tl vanille extract
Snuf zout
Biscoff speculoos pasta

Aan de slag!

1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een ovenschaaltje met bakpapier.
2. Meng de volkoren speltmeel, baking soda en snuf zout in een kom.
3. Voeg de plantaardige yoghurt en vanille extract toe aan de kom en kneed het tot deeg.
4. Verdeel het deeg in 5 gelijke bolletjes en bestrooit het aanrechtblad met wat speltmeel.
5. Rol de bolletjes uit tot lange plakken en smeer Biscoff speculoos pasta over de plakken.
6. Rol de plakken op tot rolletjes en zet deze naast elkaar in het ovenschaaltje.
7. Bak de rolls 15 tot 20 minuten in de oven.
8. Laat de rolls even afkoelen en garneer eventueel met wat gesmolten Biscoff speculoos pasta. Geniet van de Biscoff rolls!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.