Menu
Ontbijt

Zomerse chiapudding met mango

Deze zomerse chiapudding met mango is een echt succes! Chiapudding is gemakkelijk mee te nemen wanneer je onderweg bent of wanneer je in de ochtend weinig tijd hebt om uitgebreid te ontbijten. Andere recepten met chiazaad vind je hier!

Ingrediënten voor 2 personen

4 el chiazaad
7 el plantaardige yoghurt
50 ml plantaardige melk
2 el 0% suiker passievrucht siroop
100 gram mango
4 handen gepofte rijstkorrels

Aan de slag!

1. Meng de chiazaad met 6 eetlepels yoghurt, siroop en de melk. Zet dit een nachtje in de koelkast.
2. Pureer de mango en 1 eetlepel yoghurt met een staafmixer of in een blender.
3. Neem twee kommetjes en verdeel de chiapudding, gepureerde mango en gepofte rijstkorrels laagje voor laagje in de kommetjes. Garneer eventueel met een takje verse munt en wat blokjes mango. Genieten!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.