Menu
Ontbijt

Pindakaas cake met chocolate chips

Deze pindakaas cake met chocolate chips is een super snel en voedzaam ontbijtje. Je maakt het beslag in de blender en zet het vervolgens voor enkele minuten in de magnetron.

Ingrediënten voor 1 persoon

1 rijpe banaan
1 el pindakaas
1 tl bakpoeder
2 el havermeel
1 hand pure chocoladedruppels
Snuf zout
Scheut havermelk

Aan de slag!

1. Doe alle ingrediënten op de pure chocoladedruppels na in een blender en mix het glad beslag. Voeg wat extra havermelk toe als het niet glad wordt.
2. Schenk het beslag in een magnetronbestendig schaaltje en strooi de pure chocoladedruppels over het beslag.
3. Zet het schaaltje 8 minuten op 700 Watt in de magnetron. Geniet van de pindakaas cake met chocolate chips!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.