Menu
Ontbijt

Pindakaas bananen havermoutpap

Dinsdag is het zo ver: 24 januari Nationale Pindakaasdag. Dat vraagt om een heerlijk ontbijtrecept met pindakaas in de hoofdrol. Ik presenteer: pindakaas bananen havermoutpap! Kijk hier voor meer recepten met pindakaas.

Ingrediënten voor 1 persoon

50 gram havermout
1 banaan
15 gram pure chocoladedruppels
1 el pindakaas
100 ml plantaardige melk
Extra pure chocoladedruppels en pindakaas voor de garnering

Aan de slag!

1. Snijd de banaan in partjes.
2. Doe de havermout, de helft van de banaan, pure chocoladedruppels, pindakaas en plantaardige melk in een pannetje. Roer het door en warm het op.
3. Schep de havermoutpap in een schaaltje en garneer het met de overige banaan, de extra pure chocoladedruppels en pindakaas. Geniet!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.