Menu
Ontbijt / Tussendoortje

Paascroissantkrans

Als ambassadeur van de Notenshop maak ik iedere maand een recept voor hen met hun producten. Zo maakte ik ook een recept voor deze paascroissantkrans. Op zoek naar een geweldig gerecht voor je paasbrunch? Zoek niet verder! Met deze croissantkrans steel je de show. Het is een heerlijke mix van fluffy croissants, hazelnootpasta en vers fruit. Je gasten zullen ervan genieten!

Ingrediënten voor 1 krans

340 gram croissantdeeg
5 el chocolade hazelnootpasta
Paaseieren, frambozen, blauwe bessen en poedersuiker als topping

Aan de slag!

1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
2. Rol het croissantdeeg uit en druk de gaatjes dicht met je vingers.
3. Smeer het croissantdeeg in met chocolade hazelnootpasta. Houd 1 cm van de randen vrij.
4. Rol het croissantdeeg in de lengte op en snijd het in rollen van ongeveer 4 cm.
5. Verdeel de rollen in een cirkel op de bakplaat. Bak de croissantkrans 12 tot 15 minuten in de oven.
6. Laat de paascroissantkrans 30 minuten afkoelen. Top de krans af met paaseieren, frambozen, blauwe bessen en poedersuiker. Genieten maar!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag @happyhealthylieke bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.