Menu
Ontbijt

Overnight oats met frambozen

Nu de lente is gestart en we richting de zomer gaan, ruil ik de warme havermoutpap wat vaker in voor overnight oats. Overnight oats kun je de dag van te voren maken waardoor je in de ochtend tijd over houdt voor wat anders. Deze overnight oats met frambozen zijn lekker voedzaam en fris. Zin in een ander recept met havermout? Kijk eens op deze pagina.

Ingrediënten voor 1 persoon

40 gram havermout
1 el chiazaad
2 tl ahornsiroop
65 ml plantaardige melk
1 blokje gesmolten pure chocolade
1 blokje fijngehakte pure chocolade
4 frambozen

Aan de slag!

1. Doe de havermout, chiazaad, ahornsiroop en plantaardige melk in een kommetje en meng het. Zet dit een nachtje in de koelkast.
2. Schenk de gesmolten chocolade in een glaasje langs de zijkanten.
3. Doe de helft van de overnight oats in het glaasje en leg hierop de frambozen. Doe hierna de overige overnight oats in het glaasje.
4. Garneer de overnight oats met frambozen en fijngehakte pure chocolade. Geniet van de overnight oats met frambozen!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.