Menu
Ontbijt

Knapperige pindakaas granola

Dit is de lekkerste knapperige pindakaas granola die je ooit zult proeven. Binnen enkele stappen heb jij heerlijke granola klaar om daarmee je ontbijt naar een volgend level te brengen.

Ingrediënten voor 1 pot granola

200 gram havermout
80 gram gemengde noten
1 tl kaneel
1 snuf zout
2 el gebroken lijnzaad
150 gram pindakaas
75 ml ahornsiroop

Aan de slag!

1. Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
2. Doe alle ingrediënten in een kom en meng het met een lepel goed door elkaar.
3. Verdeel het over de bakplaat en bak 20 minuten in de oven. Schep 3 maal tussendoor de granola om zodat alles goudbruin wordt.
4. Laat de granola afkoelen en serveer het met yoghurt en vers fruit. Bewaar de knapperige pindakaas granola in een afgesloten pot. Enjoy!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.