Een lekkere, gezondere crumble die gemakkelijk te bereiden is in weinig tijd? Dan moet je deze kersen crumble proberen! De perzik crumble is ook erg lekker.
Ingrediënten voor 2 personen
100 gram kersen uit de vriezer
30 gram havermout
30 gram havermeel
25 gram kokosolie
1 el agavesiroop
1 tl speculaaskruiden
Snuf zout
Aan de slag!
1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Doe de kersen in een ovenschaaltje.
3. Meng de havermout, havermeel, speculaaskruiden en zout in een kom.
4. Voeg de kokosolie en agavesiroop toe aan de kom en kneed het tot een geheel.
5. Wrijf het tussen je vingers tot een crumble en strooi het over de kersen.
6. Bak de kersen crumble 13 minuten in de oven. Garneer de crumble eventueel met vegan vanille kwark en gedroogde kersen stukjes. Geniet van de gezondere kersen crumble!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.