Menu
Ontbijt / Tussendoortje

Gezondere kaki crumble

Het is herfst en dat betekent dat kaki weer verkrijgbaar is. Kaki is zoet en is rijk aan vitaminen A en C. Deze lekkere gezondere kaki crumble is perfect als ontbijt omdat het goed vult. Ook zo gek op deze crumble? Probeer dan eens de andere recepten.

Ingrediënten voor 2 personen

1 kaki
30 gram havermout
30 gram havermeel
25 gram kokosolie
1 el agavesiroop
1 tl speculaaskruiden
Snuf zout

Aan de slag!

1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Schil de kaki en snijd in blokjes. Doe de kaki in een ovenschaaltje.
3. Meng de havermout, havermeel, speculaaskruiden en zout in een kom. 
4. Voeg de kokosolie en agavesiroop toe aan de kom en kneed het tot een geheel.
5. Wrijf het tussen je vingers tot een crumble en strooi het over de kaki.
6. Bak de kaki crumble 13 minuten in de oven. Enjoy!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag @happyhealthylieke bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.