Menu
Ontbijt / Tussendoortje

Geroosterde peer met pecannoten & yoghurt

Haal de herfst vibes in huis met dit recept voor heerlijke geroosterde peer met pecannoten en yoghurt. Het perfecte ontbijtje of toetje voor onder een kleedje op de bank. Ben je een echte zoetekauw? Voeg dan de agavesiroop toe. Deze kan je natuurlijk ook laten staan waardoor het gerecht wat minder suiker bevat.

Ingrediënten voor 1 persoon

1 peer
1 handje ongezouten pecannoten
1/2 tl kaneel
1 el agavesiroop (optioneel)
150 gram (plantaardige) yoghurt

Aan de slag!

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2. Snijd de peer in kwarten en verwijder het klokhuis en hak de pecannoten grof.
3. Verdeel de peer in een ovenschaal en bestrooi met de kaneel, agavesiroop en gehakte pecannoten.
4. Bak de peer 15 tot 20 minuten in de oven.
5. Doe de yoghurt in een kom en verdeel de peer met de pecannoten over de yoghurt. Geniet van jouw heerlijk kommetje geroosterde peer met pecannoten en yoghurt!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.