Menu
Ontbijt

Frambozen havermout met witte chocolade en pindakaas

Ik vond het eens tijd worden om dit ontbijtreceptje uit te typen en met jou te delen, want je weet niet wat je mist. Een paar jaar geleden maakte ik deze havermout regelmatig. De combinatie van frambozen en witte chocolade is altijd goed. De pindakaas voegt hier nog extra smaak toe. Ik gebruik een pindakaas waar al wat witte chocolade druppeltjes aan zijn toegevoegd, maar gewone pindakaas is ook helemaal goed!

Ingrediënten voor 1 persoon

40 gram havermout
100 ml plantaardige melk
40 gram frambozen (vriezer)
1 tl pindakaas
1 blokje (vegan) witte chocolade (fijn gehakt)

Aan de slag!

1. Doe de havermout, melk en frambozen in een steelpannetje. Warm het op tot het begint te pruttelen.
2. Roer de pindakaas en witte chocolade door de havermout.
3. Schep de havermout in een kom en garneer het eventueel met extra frambozen, pindakaas en witte chocolade.

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.