Deze frambozen chiapudding met witte chocolade is een lekker en voedzaam ontbijtje. Eenvoudig te bereiden met niet te veel ingrediënten.
Ingrediënten voor 1 persoon
20 gram chiazaad
30 gram frambozen
1 tl agavesiroop
100 ml (plantaardige) melk
10 gram (plantaardige) witte chocolade
Ter garnering gebruik je (plantaardige) yoghurt, extra frambozen en witte chocolade
Aan de slag!
1. Pureer of prak de frambozen met de agavesiroop. Hak de witte chocolade fijn.
2. Doe de chiazaad in een glaasje. Voeg hierbij de witte chocolade, frambozenpuree en melk toe. Zet minimaal 4 uur in de koelkast.
3. Garneer de frambozen chiapudding met yoghurt, frambozen en witte chocolade. Enjoy!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag @happyhealthylieke bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.