Na heel wat baked oats recepten vind ik het weer eens tijd voor een nieuwe variant. Deze keer is het een eiwitrijke baked oats met vanille, frambozen en pure chocolade. Als kers op de taart heeft het een heerlijke vulling van pistache protein cream van Foodspring. Een goed vullend feestje om de dag mee te starten.
Ingrediënten voor 1 à 2 personen
50 gram havermout
1 tl bakpoeder
1 el chiazaad
1 el plantaardige vanille eitwitpoeder
150 ml plantaardige melk
1 handje frambozen
1 blokje fijn gehakte pure chocolade
1 el pistache protein cream van Foodspring (of een plantaardige cream)
Aan de slag!
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Doe de havermout, bakpoeder, chiazaad, vanille eiwitpoeder en plantaardige melk in een ovenbestendige schaal en meng het.
3. Voeg de frambozen en pure chocolade toe aan de schaal en meng deze door het havermoutmengsel.
4. Schep de pistache protein cream op het havermoutmengsel en schep wat van het mengsel over de cream zodat het wordt bedekt.
5. Zet de schaal 25 tot 30 minuten in de oven.
6. Garneer de vanille baked oats met wat frambozen en nog wat pure chocolade. Geniet van je zelfgemaakte eiwitrijke vanille baked oats.
Ga je ook iets bestellen bij Foodspring? Gebruik dan de code ‘happyhealthyliekeFSG’ voor 15% korting.
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.