Menu
Ontbijt

Cruffins met speculoos pasta

Cruffins; een soort croissants in de vorm van muffins. Dit is een super makkelijk recept voor cruffins met speculoos pasta als vulling. Hiermee wil jij zeker weten wakker worden gemaakt.

Ingrediënten voor 4 cruffins

1 blik croissantdeeg
Speculoos pasta
4 Biscoff koekjes
Scheut melk

Aan de slag!

1. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een muffinvorm in.
2. Haal het croissantdeeg uit het blik. Duw de lijnen dicht met je vingers en snijd het deeg in 2 plakken. Kruimel de Biscoff koekjes.
3. Besmeer de twee plakken deeg met speculoos pasta en rol de plakken deeg in de lengte op. Snij met een scherp mes de rollen deeg doormidden over de lengte zodat je vier slierten krijgt.
4. Rol de elke sliert op tot een bolletje en leg deze in de muffinvorm. Bestrijk de cruffins met wat melk.
5. Bak de cruffins 12 tot 15 minuten goudbruin in de oven. Garneer eventueel met extra speculoos pasta en kruimels Biscoff koekjes. Geniet!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.