We gaan voor een lekker bakje warme cappuccino oats. Dit bakje havermout is letterlijk de perfecte combinatie van een cappuccino door jouw havermout. Het fijne aan deze havermout is dat je het ook mee kunt nemen voor onderweg. Ideaal!
Ingrediënten voor 1 persoon
40 gram havermout
75ml (plantaardige) melk
60 ml (plantaardige) opschuimmelk
1 kopje espresso
1 el agavesiroop
Cacaopoeder als topping
Aan de slag!
1. Doe de havermout, 75 ml melk, espresso en agavesiroop in een steelpannetje. Verwarm het tot de havermout gaat pruttelen. Laat het 1 minuut pruttelen en haal het pannetje van het vuur.
2. Schuim ondertussen de 60 ml opschuimmelk op.
3. Schep de havermout in een schaaltje.
4. Schenk de opgeschuimde melk over de havermout en top het af met wat cacaopoeder. Enjoy jouw cappuccino oats!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.