En we gaan weer voor een nieuwe versie van havermoutpap. Deze keer de perfecte combinatie tussen cacao en banaan. De banaan zorgt dat de havermoutpap lekker zoet wordt waardoor extra zoetmiddel niet nodig is. Als garnering is pindakaas en vijg gebruikt, maar natuurlijk kun je dit vervangen door wat jij lekker vindt.
Ingrediënten voor 1 persoon
40 gram havermout
100 ml plantaardige melk
1 halve banaan, gepureerd
2 tl cacaopoeder
1 tl pindakaas
1 halve vijg in kwartjes
Aan de slag!
1. Doe de havermout, cacaopoeder, melk en banaan in een steelpannetje. Warm het op tot het begint te pruttelen.
2. Schep de havermout in een kom.
3. Snijd de overige banaan in plakjes.
4. Garneer met de vijg, plakjes banaan en pindakaas. Geniet van jouw kom met cacao havermout met banaan!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.