Menu
Ontbijt

Biscoff speculoos overnight oats

Het is tijd voor een nieuw overnight oats recept, en wel met Biscoff speculoos. Ik ben gek op het koekje en de pasta. Dit gaat perfect in de overnight oats. Het fijne aan overnight oats is dat je deze de avond van te voren maakt en daarom ideaal is om mee te nemen naar je werk/studie of wanneer je weinig tijd hebt voor een uitgebreid ontbijt. Op zoek naar meer overnight oats recepten? Deze vind je hier!

Ingrediënten voor 1 persoon

40 gram havermout
1 el chiazaad
100 ml plantaardige melk
2 Biscoff speculoos koekjes
2 tl Biscoff speculoos pasta

Aan de slag!

1. Verkruimel één koekje. Doe de havermout, chiazaad. het verkuimelde koekje en plantaardige melk in een kommetje en meng het. Zet dit een nachtje in de koelkast.
2. Verkruimel de helft van het andere koekje en doe deze onder in een glaasje.
3. Doe de overnight oats in het glaasje.
4. Smelt de pasta en schenk deze over de overnight oats. Garneer met een half koekje. Geniet van de Biscoff speculoos overnight oats!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.