Ontbijten met deze voedzame bessen pancakes is een feestje! De rode bessen zijn wat zuurder en de blauwe bessen zijn juist zoet waardoor de combinatie heerlijk is.
Ingrediënten voor 1 à 2 personen
70 gram havermeel
2 tl bakpoeder
110 ml plantaardige melk
1 banaan
1/2 tl speculaaskruiden
1 snuf zout
40 gram blauwe bessen
20 gram rode bessen
Aan de slag!
1. Prak de banaan in een kom meng dit met de havermeel, bakpoeder, melk en speculaaskruiden tot een beslag.
2. Schep de blauwe en rode bessen door het beslag.
3. Verwarm wat olie of boter in een koekenpan. Schep met een lepel een deel van het beslag in de koekenpan.
4. Bak de pancakes aan twee zijden goudbruin. Herhaal stap 3 en 4 tot het beslag op is.
5. Garneer de pancakes eventueel met extra blauwe en rode bessen en pindakaas. Geniet!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.