Menu
Ontbijt

Bananenbrood baked oats

Het is weer een poosje geleden dat ik een nieuwe baked oats variatie deelde, maar daar komt nu verandering in. Deze bananenbrood baked oats moet je proberen! Een lekker ontbijtje welke ook nog eens hartstikke voedzaam is. Bekijk hier de andere baked oats recepten.

Ingrediënten voor 1 persoon

50 gram havermout
3 tl bakpoeder
1/2 banaan
100 ml plantaardige melk
2 el plantaardige eiwitpoeder
1 tl kaneel
Als garnering 5 plakjes banaan, kaneel en 1 tl kokosbloesemsuiker

Aan de slag!

1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Doe alle ingrediënten op de ingrediënten voor de garnering na in een blender of foodprocessor en mix het tot een beslag.
3. Schenk het beslag in een ovenschaaltje. Garneer met de plakjes banaan, een scheut kaneel en de kokosbloesemsuiker.
4. Bak 20 minuten in de oven. Geniet van de bananenbrood baked oats!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.