Zet een lekker ontbijt op tafel met deze appel kaneel pancakes.
Ingrediënten voor 4 personen
200 gram havermeel
1 appel
150 ml plantaardige melk
6 el plantaardige yoghurt
Sap van 1 limoen
1 tl bakpoeder
1 tl baking soda
3 tl kaneel
Snuf zout
Aan de slag!
1. Verwijder het klokhuis van de appel en snijd de appel in dunne ringen.
2. Meng met een garde de droge ingrediënten in een grote kom en voeg hierna de natte ingrediënten toe. Meng goed door elkaar.
3. Doe wat olie of boter in een koekenpan en laat het goed warm worden.
4. Dip de ringen appel in het beslag en bak beide zijden van een ring appel goudbruin.
5. Stapel de pancakes op en garneer eventueel met pecannoten en agavesiroop. Geniet van de appel kaneel pancakes!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.