In samenwerking met Lima Food ben ik aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een gezond en gemakkelijk recept met hun glutenvrije muesli. Deze muesli is ook nog eens biologisch en bevat geen toegevoegde suikers. Lima biedt al meer dan 60 jaar plantaardige en biologische producten. Dit vind ik fantastisch! Ik heb een heerlijke appel crumble weten te maken die ook nog eens snel ready to eat is. Lekker voor over de yoghurt of kwark als ontbijt of met een bolletje vanille ijs als toetje.
Ingrediënten voor 4 personen
2 grote appels
150 gram Lima (glutenvrije) muesli
1 el kaneel
4 el Lima rijststroop of agavesiroop of honing
Stukje (plantaardige) boter om mee in te vetten
Aan de slag!
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snijd de appel in kleine blokjes en doe deze in een kom.
3. Voeg de muesli, kaneel en agavesiroop toe aan de kom en meng dit door de appel.
4. Vet een ovenschaal in met wat boter.
5. Doe het appelmengsel in de ovenschaal en zet deze voor 20 minuten in de oven.
6. Verdeel het appelmengsel over vier bordjes en serveer met bijvoorbeeld wat (plantaardige) kwark of een bolletje vanille ijs. Eet smakelijk!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.
Dit recept is ontwikkeld naar aanleiding van een betaalde samenwerking met Lima Food.