Met de nieuwe plantaardige drink van Campina, haverdrink, sojadrink en barista haver, heb ik voor jou drie verschillende ontbijtrecepten op een rij gezet. Serveer de ontbijtjes met een romige barista haver cappuccino.
Ingrediënten voor 1 green energizer smoothie (foto)
1 banaan
2 kiwi’s
150 ml haverdrink
100 gram babyspinazie
1 tl mathcapoeder
15 gram gember
Aan de slag!
1. Schil de gember en mix samen in een blender met de banaan, kiwi’s, haverdrink, babyspinazie en matchapoeder tot een geheel.
2. Serveer in een mooi glas of drink on the go.
Ingrediënten voor 1 kokos banaan havermoutpap
50 gram havermout
Snuf zout
100 ml sojadrink
1 banaan
1 hand pure chocoladedruppels
1 el gemalen kokos
Aan de slag!
1. Prak de helft van de banaan en snijd de andere helft in plakjes.
2. Doe alle ingrediënten op de plakjes banaan na in een pannetje en warm het op. Roer goed door.
3. Doe de havermoutpap in een schaaltje en garneer met de plakjes banaan en eventueel extra chocoladedruppels en gemalen kokos.
Ingrediënten voor 1 peanutbutter jelly chiapudding
90 gram rood fruit
20 gram chiazaad
25 gram havermout
50 ml sojadrink
1 tl pindakaas
Aan de slag!
1. Pureer het roodfruit met een staafmixer en meng het met de chiazaad, havermout en sojadrink. Zet het een nachtje in de koelkast.
2. Garneer het met pindakaas en eventueel blauwe bessen.
Dit artikel is in samenwerking met Campina tot stand gekomen.
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.