Tijd voor een fantastisch lekkere lunch tip: deze vega(n) tuna melt wrap. De vegan tonijnsalade maak je gewoon lekker zelf met mijn recept voor gezonde vegan tonijnsalade (of koop je kant en klaar). Veel ingrediënten heb je niet nodig en deze lunch staat al snel op tafel.
Ingrediënten voor 1 wrap
1 volkoren of groenten wrap
1,5 el vegan tonijnsalade
1 plak (plantaardige) kaas
1 hand baby spinazie
Aan de slag!
1. Maak in de wrap een snede van het midden naar de buitenkant, zoals de TikTok manier (bekijk eventueel de Reel op mijn Instagram).
2. Beleg linksonder en rechtsboven van de wrap met kaas. Beleg rechtsonder met de babyspinazie en linksboven met de vegan tonijnsalade.
3. Vouw de wrap dicht. Begin met de linkerzijde van de snede; deze vouw je om hoog. Vervolgens vouw je het geheel naar rechts en dan weer naar onder (bekijk eventueel de Reel op mijn Instagram).
4. Leg de wrap 2 tot 3 minuten onder de grill. Genieten maar!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.