Menu
Diner / Lunch

Pizza met bodem van Libanees platbrood

Als ambassadeur van de Notenshop maak ik iedere maand een recept voor hen met hun producten. Zo maakte ik ook een recept voor deze pizza met een bodem van Libanees platbrood. Zin in een pizza, maar dan even net wat anders? Gebruik dan Libanees platbrood als bodem. Je kunt het beleggen met alles waar jij zin in hebt, maar ik heb alvast een lekkere optie voor je klaar gezet. Deze pizza is ook perfect voor bij de lunch.

Ingrediënten voor 1 pizza

1 volkoren Libanees platbrood
4 el tomato frito of tomatenpuree
1/4 puntpaprika
1/4 courgette
1 tl Italiaanse kruidenmix
1 handje rucola
2 handjes geraspte (plantaardige) kaas

Aan de slag!

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Snijd de courgette in dunne plakken en de puntpaprika in ringen.
3. Smeer de tomato frito uit over het platbrood.
4. Beleg het platbrood met de courgette, puntpaprika, Italiaanse kruiden en geraspte kaas.
5. Doe de pizza 5 minuten in de voorverwarmde oven.
6. Garneer de pizza met rucola en geniet!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.