Menu
Diner / Lunch

Gevulde puntpaprika’s met fetakaas en linzen

Als ambassadeur van Green Gypsy Spices maak ik regelmatig recepten met hun heerlijke kruidenmixen. Deze keer ging ik voor een heerlijk lunch recept wat tevens voor het diner kan worden gemaakt. De linzen zijn een ideale vleesvervanger in dit recept en zorgen ervoor dat deze maaltijd harstikke rijk is aan eiwitten.

Ingrediënten voor 2 personen

160 gram linzen (130 gram uitgelekt)

50 gram feta

3 tl Green Gypsy Funky Pasta

2 puntpaprika’s

1 rode ui

Handje rucola

Olijfolie

Aan de slag!

1. Snijd de rode ui in grove stukken.

2. Doe een scheutje olijfolie in de pan en bak de rode ui.

3. Lek de linzen uit.

4. Voeg de Funky Pasta en de linzen toe aan de ui en bak dit voor 5 minuten.

5. Snijd de puntpaprika’s door de helft en verwijder de zaadlijsten.

6. Vet de puntpaprika’s in met een beetje olijfolie en leg ze op de bakplaat. Vul de halve puntpaprika’s met de linzen.

7. Bestrooi de puntpaprika’s met wat feta.

8. Zet de bakplaat met de gevulde puntpaprika’s in de oven voor 15 minuten.

9. Haal na 15 minuten de puntpaprika’s uit de oven. Top ze af met wat rucola en eet smakelijk!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.