Menu
Diner / Lunch

Blauwe bessen salade met geitenkaas

Deze lekkere zoet, frisse blauwe bessen salade met geitenkaas moet je proberen! Een vullende salade die kan worden gegeten als lunch of diner.

Ingrediënten voor 1 persoon

50 gram groene aspergetips
2 handen baby spinazie
50 gram blauwe bessen
25 gram ongebrande en ongezouten pecannoten
45 gram geitenkaas of plantaardig alternatief

Voor de dressing
1 el olijfolie
2 tl mosterd
25 gram blauwe bessen
1 tl agavesiroop of honing

Aan de slag!

1. Kook de aspergetips 2 minuten en laat afkoelen.
2. Hak de pecannoten fijn en snijd de geitenkaas in plakken. Bak de geitenkaas eventueel kort in een koekenpan zodat deze wat zachter wordt.
3. Bereid de dressing door alle ingrediënten in een kommetje te doen en het te pureren met een staafmixer. Gebruik eventueel zeefje om de schilletjes van de blauwe bessen te scheiden.
4. Doe de baby spinazie, aspergetips, blauwe bessen, pecannoten en geitenkaas in een kom of diepbord.
5. Schenk de dressing over de blauwe bessen salade met geitenkaas en geniet!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.