Menu
Food reviews

Dr. Oetker The Good Baker pizza’s

Voor deze food review heb ik de nieuwe The Good Baker pizza’s van Dr. Oekter mogen proberen. Deze pizza’s zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo. Ik mocht deze pizza’s als één van de eerste proeven en reviewen. Je kunt erop vertrouwen dat dit een eerlijke review is; ik blijf altijd dicht bij mezelf. Ben je benieuwd wat deze pizza’s zijn en wat ik ervan vind? Lees dan vooral verder!

Wat zijn The Good Baker pizza’s van Dr. Oetker?

Je bent vast bekend met de pizza’s van Dr. Oetker zoals de Ristorante pizza, Big Americans pizza en de Casa di Mama pizza. Dr. Oetker heeft nu nieuwe pizza’s gelanceerd: The Good Baker pizza’s. Dit zijn vegetarische en veganistische pizza’s met knapperige bodems en veel groente. Met The Good Baker pizza’s van Dr. Oetker zet je snel een gezondere maaltijd op tafel. Een gemakkelijke, gezondere en vooral ook lekkere keuze. En ja, dat kan dus met pizza!  

Er zijn drie kleurrijke varianten: twee vegetarische varianten en één veganistische variant. Alle drie de pizza’s zijn rijkelijk belegd met groente, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen en met Nutri-Score A of B.  Alle drie de pizza’s hebben een knapperige steenoven bodem. De knapperige bodems worden gemaakt met gezondere ingrediënten zoals havervlokken, zuurdesem of  spinazie. Zoals Dr. Oetker liet weten: “gezondere pizza’s met betere voedingswaarden, waarbij de lekkere smaak bovenaan staat.” Dat ging ik testen.

Hoe smaken The Good Baker pizza’s van Dr. Oetker?

The Good Baker pizza’s zijn er in de varianten Spinach & Pumpkin Seeds, Broccoli & Mushroom en Veggie Mix. Ik neem je graag mee door de drie varianten, mijn mening en mijn favoriet!

The Good Baker – Spinach & Pumpkin Seeds

Deze pizza is de vegan variant. Een pizza met een knapperige bodem met havervlokken. Getopt met spinazie, pompoenpitjes, gemarineerde tomaatjes, rode ui en plantaardig alternatief voor  kaas. Ik kan je verklappen dat dit mijn favoriet was! De smaak is heerlijk en de pizza is iets pittig wat ik erg lekker vind. Ben je sceptisch over plantaardig eten en de smaak hiervan? Don’t worry! Mijn vriend is een echte, maar dan ook echte fijnproever en geen veganist of vegetariër. Zijn eindoordeel? Ontzettend lekker! Nog een pluspunt van deze pizza is dat het veel vezels bevat. Yay!

The Good Baker – Broccoli & Mushroom 

Deze groene vegetarische pizza heeft niet alleen de smaak, maar ook zijn looks mee! Het is een pizza met een dunne en krokante spinaziebodem. Belegd met broccoli, champignons, basilicum, knoflook en mozzarella. Dit is de favoriet van mijn vriend! Ik vond deze ook erg lekker. De combinatie van broccoli en champignons is erg goed op deze pizza. Bovendien heeft deze pizza een nutri-Score A en is het een bron van eiwitten wat ik wel echte pluspunten vind.

The Good Baker – Veggie Mix

Deze kleurrijke pizza is net zoals The Good Baker – Broccoli & Mushroom een vegetarische variant. Het is een pizza met een krokante bodem met zuurdesem met als topping een groentemix van gegrilde courgette, gegrilde paprika, gemarineerde tomaat, olijven, ui en  mozzarella. Zoals de naam van deze variant het al doet verklappen bevat deze pizza veel groenten en zitten deze on-top. Super kleurrijk, toch?! Eerlijk is eerlijk, ik vond deze de minste van de drie pizza’s. Een verliezer kan ik het niet noemen, want ook deze was gewoon kei lekker! Net zoals The Good Baker – Broccoli & Mushroom heeft deze pizza een nutri-Score A en is het een bron van eiwitten. Op en top bewuster genieten!

Proef snel The Good Baker pizza’s van Dr. Oetker en laat mij weten wat jouw favoriet is! The Good Baker pizza’s van Dr. Oetker zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo en op AH.nl en Jumbo.com. The Good Baker – Veggie Mix is alleen  verkrijgbaar bij de grotere Albert Heijn filialen.