Als ambassadeur van de Notenshop maak ik iedere maand een recept voor hen met hun producten. Zo maakte ik ook een recept voor deze speculaas mokka latte. De herfst is echt begonnen met deze speculaas mokka latte. Deze warme en smaakvolle drank combineert de rijke smaken van speculaaskruiden, cacao en koffie. Het is een echte traktatie voor de herfst- en winterse dagen, waarin gezelligheid en genot centraal staan.
Ingrediënten voor 2 personen
400 ml plantaardige barista melk
2 espresso
1 el cacaopoeder
1 tl speculaaskruiden
1 snuf zout
1 el agavesiroop
Aan de slag!
1. Meng de cacaopoeder met de speculaaskruiden en snuf zout.
2. Warm de helft van de plantaardige melk op met de kruiden en agavesiroop. Verdeel het over twee glazen.
3. Warm en schuim de andere helft van de plantaardige melk op. Verdeel dit ook over de twee glazen.
4. Schenk de espresso in de twee glazen. Genieten maar!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag @happyhealthylieke bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.