Tijd voor stamppot! Een lekker recept voor deze tijd van het jaar. De romige spinaziestamppot met zongedroogde tomaatjes is smeuïg en zit boordevol smaak.
Ingrediënten voor 2 personen
500 gram kruimige aardappelen
400 gram spinazie
50 ml (plantaardige) melk
2 el (plantaardige) roomkaas
60 gram zongedroogde tomaatjes
Peper en zout naar smaak
Aan de slag!
1. Schil de aardappelen en kook de aardappelen in 30 minuten gaar.
2. Bak de spinazie in een koekenpan tot het is geslonken en snijd de zongedroogde tomaatjes in reepjes.
3. Stamp de aardappelen met de melk, roomkaas, peper en zout.
4. Meng de spinazie en zongedroogde tomaatjes door de gestampte aardappelen. Geniet van de romige spinaziestamppot met zongedroogde tomaatjes!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.