Menu
Diner

Pizza pasta margherita

Pizza en pasta in één? Waarom niet! Deze pizza pasta margherita is een gemakkelijk en budgetproof recept die je moet proberen!

Ingrediënten voor 2 personen

120 gram pasta naar keuze
400 gram tomatenblokjes
1 rode ui
1 teentje knoflook
5 cherrytomaten
2 tl Italiaanse kruiden
1 tl paprikapoeder
1 tl gedroogde basilicum
Zout en peper naar smaak
60 gram geraspte mozzarella

Aan de slag!

1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Kook de pasta volgens de verpakking. Snijd ondertussen de rode ui fijn en cherrytomaten in tweeën. Pers de knoflook.
3. Fruit de ui met knoflook in een pannetje. Voeg hier de tomatenblokjes, Italiaanse kruiden, paprikapoeder, gedroogde basilicum, zout en peper aan toe. Roer het goed door.
4. Schep de pasta door de saus en verdeel het over twee ovenschaaltjes.
5. Verdeel de mozzarella en cherrytomaten over de pasta met saus en bak 10 minuten in de oven. Hierna: genieten maar!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.